Wednesday, 21 December 2011

cantiknye perempuan tu

Assalamualaikum..
sebenarnya tak tahu nak tulis ape tadi..
lepas tu jalan-jalan kat facebook
sekali nampak ade sorang kawan perempuan..
ermm,sebenarnye kitorang tak penah borak
aku kenal dia pon sebab aku pegi bilk course mate aku,aku ternampak budak ni.kirenye roomate coursemate aku lah ni.
paham kan..banyak sangat mate..

waktu first time aku nampak dia dalam bilik,aku terkesima..
sebab aku rase budak ni cantik sangat..
janganlah pikir lain.
ingat org pompuan tak leh puji orang pompuan lain ke?
waktu aku baru masuk,course mate aku yang nama yus ni suh aku duduk
sebenarnye yus ni geram baju keparat course kitorang tak muat..
badan aku ngan dia pon agak-agak sama,
so,dia panggil aku ngan sungguh bengis lah

"ko cuba pakai baju ni nisha,ko tengok muat ke tak.aku geram betul lah beli baju mahal-mahal tapi tak muat..ni bukan saiz xxl ni,ni siza L ni,(nasib orang badan comei camnilah,,ahaks)..

"ko tengok ni,ngan ketat,ngan singkat,aku marah betul ngan si wan ni,memang nak kene ni,aku claim balik duit aku ni"

muka si yus jangan katelah,macam dah nak telan aku..tolong!!!!!!!!!aku tak bersalah..aku pon tak muat..

tetibe.............
turun gadis cantik ni dari katil 2 tingkat tu,
aku dah tak pandang si yus ni, dah tak dengar ape-ape, sedangkan aku pon ditimpa nasib yang sama..
aku tengok gadis cantik ni,betulkan rambut dia..
mangaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
mata dia besar,cantik..
kulit dia putih mulus,
rambut dia ikal mayang,
leher dia jinjang.
badan dia kurus tinggi..
sekali dia pandang aku,memang aku terkatalah.."cantiknye ciptaan Allah ni",
aku tak penah jumpa pompuan yang cantik,jelita tak mengenal usia, natural beauty tanpa sebarang solekan.muka dia tak nampak langsung jerawat,jeragat,parut sume lah,dia pon baru bangun tido
dia pakai lak baju kelawar merah
fuh,dasat..
kalau aku pakai baju kelawar,dah memang ghupe kelawar dah aku nengok...

tapi pompuan ni memang cantik
sampai aku terkata lah,
laki dia kalau tengok first time dia tak pakai tudung pon mesti terkejut kan.
muka melayu terakhir stok model punyelah...

and 1 ari tu aku terserempak dia ngan sorang laki-laki
ghupenye lelaki tu keje kat perkhidmatan multimedia kat univ aku.
laki tu jangan cakap lah,
sebelum ni kalau singgah tempat multimedia antar laptop, memang leher ni dah macam unta,tercari-cari lelaki ni.
hensem ko tahu,tinggi,kacak..muka dia ala-ala zul huzaimi tu..
memang hensem..

bile ternampak pompuan cantik ni keluar ngan laki hensem ni,
perghhhh,pasangan secocok
aku tak delah jeles..
doakan yang terbaek..

dan tadi bile aku bukak facebook budak pompuan tu
supriseddddddddddddddd
dia dah kawen dengan lelaki hensem tu...
fuhhhhh...
semoga bahagia akhir hayat k...

sekadar gambar hiasan
p/s : kucing bergaduh,kete berlanggar depan umah..hadoii,mengganggu konsentasi menulis aku

1 comment:

qasehawana said...

sape lelaki tu??? :-))