Sunday, 1 January 2012

welcome 2012..i will miss my blog

Assalamaualaikum..

apa khabar semua..dah masuk 2012 sudah..alhamdulillah,Allah beri aku peluang sampai ke hari ini.2012.errmm..ape azam ye?


  • Saya nak menjadi muslimah yang lebih baik.dalam erti kata lain,saya nak istiqamah..sentiasa memperbaiki kehidupan saya,memperbaiki amalan saya.Saya mahu jadi hamba Allah yang solehah..
  • Saya nak khatam Al-Quran lah tahun ni..paling last(malu nak sebut)..waktu saya habis khatam quran..selalunya 3 hari je lepas tu tinggal..bile start balik,lupa dah habis kat mana...dan sekarang setelah beberapa kali ulang alik sini sana,saya hanya kat surah al-imran...aduhhhh,Ya ALLLAH...
  • Saya nak jadi orang yang lebih baik dan pemurah..
  • Saya nak jadi anak yang solehah..selalu belanja family,beri kebahagiaan kat orang sekeliling...tak nak susahkan orang sekeliling.
  • Saya nak dekat dengan Allah..ermmm(sebak lak)..
  • Saya nak diet,nak kurus..hehe...5 kilo sebulan dapat tak?


Itu je kot buat masa ni.Saya akan berhijrah ke kl esok,doakan saya ye..dan sekarang ni saya dah tak fikir followers..trimas kepada 35 orang followers ni...Saya nak orang yang datang follow saya memang betul-betul berminat dengan apa yang saya tulis..lepas ni tak pelah tak ade I FOLLOW U,U FOLLOW ME(Dulu selalu buat..ngeee)..Kalau anda tertarik dengan apa yang saya tulis dan nak follow,silakan..siapa yang rasa tak tertarik,tak ape..saya faham..kadang-kadang saya pon macam tu..lagi-lagi blog cintan cintun remaja..hadoiiii...

ok,mungkin saya dah kurang aktif tulis blog sebab dah mula kerja..kalau tulis pon hujung minggu je kot kalau balik seremban..so,kite jumpa hujung minggu ok..by..wasalam...semoga kite manjadi hamba Allah yang lebih baik dari sebelumnya

2 comments:

Sis Lemon said...

Azam baru...!!!weeee...

anis said...

WEEEEEEEEE..jangan hanya tinggal azam..ngeeeeee